Menu

Openingstijden

Tel: +31 (0) 6 - 130 709 28

Ma t/m Vr: 11.00u - 17.00u

Zaterdag: op afspraak

+31 (0) 6 - 130 709 28 info@autobedrijf-goirle.nl

Over Ons

Autobedrijf Goirle – Over ons

Ik ben Edgar Rosenhart en in 1989 afgestudeerd aan de vakschool voor autotechniek. Daarna heb ik mij verdiept in de racerij en andere soorten van racesport. Als er maar benzine aan te pas kwam! In 1999 kwam de luchttechniek op mijn pad en heb me daar zeer verdienstelijk in bewezen.

Maar het bloed kroop toch waar het niet gaan kon en in 2015 wilde ik me volledig toe gaan leggen op jonge occasions. Mijn doel was en is, om topkwaliteit occasions te verkopen tegen zeer scherpe prijzen.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat occasions tegen groothandelsprijzen verkoopt aan particulieren, dealers en universele garages.

Occasions en oldtimers

Sinds 2015 zijn wij een vertrouwd adres voor al uw wensen op autogebied. Wij bieden een brede selectie van occasions en oldtimers aan. Door onze ruime ervaring en passie op het gebied van auto’s stellen wij onze klanten tevreden en blijven dat ook doen. Namens Autobedrijf Goirle nodig ik u van harte uit!

Veilig rijplezier

Wanneer u kiest voor een occasion van Autobedrijf Goirle, koopt u een auto die door onze ervaren technische specialisten tot in het kleinste detail is gecontroleerd. Kosten noch moeite zijn gespaard om u langdurig, onbezorgd en veilig rijplezier te bieden. Het gaat tenslotte om uw mobiliteit en veiligheid.